Padel22, Värmdö.

Välkommen till Padel22 Värmdö!

Vi är en premiumanläggning med tre högkvalitativa banor som ligger centralt, i direkt anslutning till Värmdö köpcentrum.

Mini-padel. Nu startar vi äntligen
padelträning för barn 5-7 år!

Vi introducerar nu äntligen en efterfrågad träning för barn 5-7år som vill prova på och lära sig spela padel! MINI Padel har fokus på lekfullhet. Vi ger de första instruktionerna i padel, vi har det kul på träningen genom mycket rörelse, motorik och bollkontakt.

All barn- och ungdomsverksamhet på P22 Värmdö sker med engagerade ledare som är professionellt utbildade inom padel. Hos Padel 22 finner man glädje, klubbkänsla och man utvecklas såväl på som utanför banan.

Terminstart 14/1, 18 tillfällen, kostnad: 1700 kr
Varmt Välkomna!

Midi-padel, för barn mellan 8-9 år!

Midi-Padel är steget vidare efter vår Mini-Padel träning. Här fokuserar vi på att få in rätt teknik och vi ökar barnens förståelse för själva spelet Padel. Vi tränar mer noggrant på grundtekniker, vi introducerar mer matchliknande situationer och vi lär oss de viktigaste reglerna.

Vi erbjuder Midi-padelkurser både på helger och vardagar. För träning på vardagar erbjuder vi hämtning på samtliga skolor i Nacka Värmdö. All barn- och ungdomsverksamhet på P22 Värmdö sker med engagerade ledare som är professionellt utbildade inom padel. Hos Padel 22 finner man glädje, klubbkänsla och man utvecklas såväl på som utanför banan.

Terminstart vecka 2, 18 veckor.

Juniorpadel, för dig som är 10-15 år.

Junior Padel är för barn- och ungdomar i åldern 10-15år som trivs med att spela padel ungefär en dag per vecka. Vi utvecklar spelförståelse och spelförmåga. Träningen är fysiskt utmanande. Vi introducerar speltaktik och matchspel. Vi erbjuder Junior-padelkurser både på helger och vardagar.

För träning på vardagar erbjuder vi hämtning på samtliga skolor i Nacka Värmdö. All barn- och ungdomsverksamhet på P22 Värmdö sker med engagerade ledare som är professionellt utbildade inom padel. Hos Padel 22 finner man glädje, klubbkänsla och man utvecklas såväl på som utanför banan.

Terminstart vecka 2, 18 veckor.

Junior Academy, för dig som är 10-15 år och vill spela mycket!

Vår Academy-verksamhet sker under vardagar och träning bedrivs uteslutande av våra seniora tränare som är professionellt utbildade inom padel och själva aktivt spelar padel på elitnivå. De flesta barnen spelar två till tre gånger i veckan och trivs med matchspel. Träningen innehåller teknik, taktik, fysträning för äldre barn och även grunderi mental träning.

Alla barn i vår Academy erbjuds kostnadsfri plats i vårt juniora seriespel. Hos Padel 22 finner man glädje, klubbkänsla och man utvecklas såväl på som utanför banan.

Terminstart vecka 2, 18 veckor.

Välkommen till Padel22 Värmdö!

Vi är en premiumanläggning med tre högkvalitativa banor som ligger centralt, i direkt anslutning till Värmdö köpcentrum.

Hos oss är alla välkomna oavsett om du är nybörjare, glad motionär eller proffs. Padel är Sveriges snabbast växande sport, den är mycket social och enkel att lära sig. Det är en rolig aktivitet för familj, vänner och kollegor.

Vi har trevliga omklädningsrum med dusch och bastu. På plan 2 finns en lounge/konferensavdelning med utsikt över banorna
som är möjlig att abonnera för både företag och privata sällskap.
Vi vill vara den personliga anläggningen som skapar gemenskap, glädje och en härlig atmosfär och vi hoppas att du ska trivas hos oss. Anläggningen är tidvis obemannad men då går det givetvis bra att spela, hyra rack och köpa bollar, dricka och bars i våra automater ändå. Gratis parkering finns direkt intill vår entré.

Varmt Välkomna!

Öppettider

05.30 – 01.00

Öppet alla dagar, året runt.

Pris

440 kr/h

Första och sista två tiderna är 1,5 timmes speltid men för samma pris.

Prova på att spela Padel idag.

Event & konferens

Vi hjälper gärna till att sätta ihop ett event eller en konferens precis efter era önskemål. Ni kan antingen hyra hela anläggningen eller boka endast konferensavdelningen kanske i kombination med Padelspel. Bokning av konferensavdelningen/loungen fungerar utmärkt både för privata- och företagsevenemang. Ni kanske är ett gäng som vill köra AW, fira någon som fyller år eller spela padel och därefter boka loungen för att titta på någon spännande match på vår TV.

Maila din förfrågan till: info@padel22.se

Aktiviteter

Barn- och ungdomsträning

Vill ditt barn också spela padel?

Från 8 år och uppåt
Tjejer och killar
Padelracket finns att låna

Torsdagspadel för tjejer

Vi blandar alla anmälda tjejer och tränar på matchspel. Kortmatcher under 2 timmar där man byter både med- och motspelare. Nivån riktar sig till dom som vill vidareutveckla sitt matchspel och teknik, lära känna fler padel intresserade. Finns för både nybörjare och mer erfarna spelare, se mer info på matchi. Instruktör finns på plats som hjälper till med tips. 12 platser, pris 350 kr.

 

Frukostturnering 07.00 – 09.00

Finns för både nybörjare och mer erfarna spelare, se mer info på matchi.se
Korta matcher där man byter medspelare och motspelare.
Efter turneringen serveras en god frukost från Café Sasta (smörgås, smoothie och kaffe) i loungen.

Pris: 275 kr per person.

Padelpartaj för barn

Vill ditt barn göra något roligt när hen fyller år? Kom till oss på padelpartaj, detta ingår:
* Turnering i 1 timme
* Instruktör som går igenom regler och upplägg
* Rack och bollar
* Abonnerad lounge för lättare förtäring/tårta som ni själva tar med
* Porslin, bestick och glas i vårt fullutrustade kök
* Ni kan vara antingen 8 eller 12 barn

Pris: 299kr / barn

Presentkort

Vill du ge bort en speltid, introduktion eller träning med PT?

ePassi

Nu är vi anslutna till E-passi så att ännu fler kan nyttja sitt friskvårdsbidrag hos oss.

Genomför ett köp via E-passi hos Padel22 Värmdö på valfritt belopp,
kontakta därefter sara@padel22.se  för att få presentkortet fördelat på ditt matchi konto
som du därefter kan använda vid bokning av bana.

Kontakt

Padel22 Värmdö

Fenix väg 22
134 44, Gustavsberg